Despre noi

pungiecologice.com

De ce noi?

  • Pentru că ne susținem valorile, încercând să ne îmbunătățim continuu.
  • Compania noastră oferă un punct de referință în lumea produselor biodegradabile și compostabile, datorită calității produselor noastre, fiabilității și nivelului nostru de servicii.
  • Oferim un răspuns flexibil la nevoile dvs.
  • Nicio provocare nu este prea mare – dezvoltăm noi produse și preluăm noi piețe în fiecare zi.

Pungile de plastic sunt atât de demodate, renunțați ele și treceți la pungile compostable! Încă mai folosiți pungi de plastic pentru gunoiul de bucătărie și pentru a depozita alimente sau pentru alimentele din cutia de prânz a copilului? Știați că există o alternativă ecologică? Pungile de plastic convenționale au un înveliș din material plastic care eliberează gaze în produsele alimentare. Să nu mai vorbim de faptul că pungile ajung într-un depozit de deșeuri și durează sute de ani ca să se descompună. Pungile compostabile reprezintă alternativa perfectă pentru punga de plastic. Deoarece sunt fabricate din celuloză, nu există gaze toxice care să fie eliberate în aer și în alimentele dumneavoastră. Păstrează mâncarea delicioasă și proaspătă, iar cele mai bune dintre pungi sunt 100% biodegradabile. Spuneți adio pungilor de plastic și treceți la pungile de gunoi compostabile! Pungile de gunoi compostabile vă permit să vă păstrați deșeurile organice în afara depozitelor de deșeuri. Pungile de gunoi sunt fabricate din material compostabil 100%, dar sunt la fel de rezistente și durabile ca și pungile convenționale de gunoi din plastic. Așadar puteți să adunați deșeurile din bucătărie, din curte și de la animale fără nicio problemă. Puteți găsi pungi de gunoi compostabile într-o varietate de dimensiuni. Deci, indiferent de mărimea de care aveți nevoie, veți avea ocazia să vă colectați deșeurile organice într-un mod eficient și ecologic.

100200

Obiectivul principal: economisirea resurselor si protectia mediului inconjurător!

icon-1

Materiale Biodegradabile

icon-2

Impact asupra mediului

icon_11

Energie regenerabila

icon-4

Economie circulara

Beneficii

Descompunerea materialelor plastice biodegradabile și compostabile durează mai puțin
Ambalajele biodegradabile și pungile biodegradabile se descompun mult mai repede după ce au fost aruncate, dacă, bineînțeles, nu au fost reciclate. Asta înseamnă că se absoarbe în sol și nu vor mai fi de tone de plastic care să domine gropile noastre de gunoi.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile sunt regenerabile
Materialele plastice biodegradabile sunt realizate din biomasă, care este o resursă complet regenerabilă. Este un compus organic care se descompune. Se găsește din abundență în toată lumea. Biomasa include copaci, plante, iarbă și toate materialele organice care se descompun.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile  sunt bune pentru mediu
Materialele plastice biodegradabile sunt mult mai bune pentru mediu, pentru că este afectat solul la recuperarea de combustibili fosili. De asemenea, în acest proces există foarte puține gaze cu efect de seră și emisii de dioxid de carbon dăunătoare. Materialele plastice obișnuite necesită pentru fabricare petrol, care poluează mediul.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile necesită mai puțină energie pentru a fi produse
Pentru a fi produse, materialele plastice biodegradabile necesită mai puțin de jumătate din energia pentru cele non-biodegradabile. Asta înseamnă că este posibil să se facă de două ori cantitatea de ambalaje biodegradabile și pungi biodegradabile, cu aceeași cantitate de energie.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile sunt mai ușor de reciclat
Materialele plastice biodegradabile sunt create din materiale care sunt complet biodegradabile. Asta înseamnă că se pot descompune mult mai repede și reciclarea lor presupune mai puțină energie. Materialele plastice biodegradabile pot fi refolosite mai eficient, ceea ce le conferă un avantaj clar.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile nu sunt toxice
Materialele plastice tradiționale sunt pline de produse derivate și substanțe chimice dăunătoare, care sunt eliberate în timpul procesului de descompunere. Materialele plastice biodegradabile sunt complet sigure și nu au substanțe chimice sau toxine. Acest plastic se descompune inofensiv și se absoarbe în sol. Astfel de avantaje ale biomaterialelor plastice sunt de o importanță extremă, dat fiind că deșeurile toxice de pe sol sunt în creștere și, dacă va continua așa, va provoca o serie întreagă de probleme pentru generațiile viitoare.

Materialele plastice biodegradabile și compostabile reduc dependența de petrolul extern
Utilizarea de materiale plastice biodegradabile va reduce dependența țării de alte țări pentru combustibilii fosili. Majoritatea petrolului de care este nevoie pentru a face plastic obișnuit vine din Orientul Mijlociu. Materialele plastice biodegradabile sunt create din materiale din biomasă internă, astfel încât se reduce dependența de petrol străin, oferind în loc o soluție internă.

Parteneri

carrefour